Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр (Ск). Семестр: 4. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійні - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни «Промислова екологія» є опанування студентами загальних та спеціальних екологічних вимог до виробничої діяльності підприємств харчової промисловості, які включають види, обсяг та санітарно-гігієнічну оцінку відходів, сучасні способи їх обробки та знезараження, характеристику основних об’єктів, споруд та технологій їх переробки, а також нормативних документів, які регламентують поводження з відходами.
Силабус
- Викладач: Михальська Віта Михайлівна
- Асистент: Поляковський Василь Михайлович
Рік останньої атестації: 2024