Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина. ОС: Магістр. Семестр: 6-7. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 60. Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Залік; Екзамен.
Анотація: Гігієна харчових продуктів – дисципліна, що вміщує теоретичний матеріал та лабораторні роботи з підготовки тварин до забою, їх приймання, здавання і транспортування, правилами передзабійного огляду, основ технології та гігієни під час виробництва продуктів тваринництва, а також порядку проведення органолептичних і лабораторних досліджень харчових продуктів, і побічних продуктів тваринного походження. Дисципліна призначена для теоретичної і практичної підготовки майбутніх лікарів ветеринарної медицини, які повинні вміти проводити ветеринарно-санітарні заходи і вирішувати питання санітарно-гігієнічного дослідження та ветеринарно-санітарного благополуччя харчових продуктів і технічних продуктів тваринного походження під час виробництва їх суб’єктами господарювання різних форм власності, на всіх етапах технології переробки на м’ясо-, молоко-, рибопереробних та інших підприємствах, під час транспортування, зберігання, а також у місцях реалізації (агропродовольчих ринках, супермаркетах) і під час здійснення експорту та імпорту на митну територію України.
Покликання на силабус Робоча програма

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Ткачук Світлана Алімівна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання