Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 1 (Ск). ЄКТС: 8.
Анотація: У курсі розглядаються теоретичні основи статики, кінематики та динаміки руху, структурний аналіз елементів технічних та технологічних систем у переробних і харчових виробництвах, оцінку та закономірності зміни властивостей механізмів та машин в умовах силового навантаження у процесах переробки харчової сировини, основні закони перебігу даних механічних процесів; студенти одержують практичні навички розрахунку та проектування елементів конструкцій, обгрунтування заходів запобігання втрати міцності, стійкості та витривалості оснащення переробних і харчових виробництв.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Паламарчук Ігор Павлович; Бурова Зінаїда Андріївна

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла