Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина. ОС: Магістр (6 р.). Семестр: 8-9. ЄКТС: 7.
Автор: Таран Тетяна Володимирівна - доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.
Анотація: Основною метою викладання дисцип­ліни є формування знань із проведення ветеринарно-санітарних заходів та чіткого вирішення питань санітарно-гігієнічних досліджень і ветеринарно-санітарного благополуччя харчових продуктів та технічної сировини тваринного походження під час їх виробництва (приватний сектор, колективні господарства та ін.), на всіх етапах технології переробки (м'ясо-, молокопереробні під­приєм­ства, птахокомбінати, рибокомбінати та ін.), а також під час транспортування, зберігання та в місцях реалізації, дотри­мую­чись виконання діючих ветеринарно-санітарних правил.