
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Бакалавр. Семестр: 3-4. ЄКТС: 7.
Розподіл годин: Лекції - 60. Практичні - 60. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Залік; Екзамен.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни "Організація готельного господарства” є засвоєння студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку; сприйняття ними готельного господарства як невід’ємної частини комплексного туристичного обслуговування; оволодіння знаннями і вміннями технології та організації готельного бізнесу та сучасних підходів та вимог у сфері гостинності. Робоча програма
- Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна