Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 3.
Автор: Чередніченко Олена Олександрівна, доцент кафедри економіки НУБіП України.
Анотація: У курсі послідовно викладено теоретичні та практичні засади економіки підприємств харчової промисловості, висвітлено специфіку їхнього функціонування, значну увагу приділено інноваційним процесам, техніко-технологічній базі, формуванню фінансово-економічних результатів їхньої діяльності.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання