Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса). ОС: Бакалавр. Семестр: 8 (5-8). ECTS: 3 (13).
Автор: Штонда Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедритехнологіїм’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою вивчення дисципліни «Технологія галузі» четвертої частини є формування у студентів системи знань щодо видів і властивостей сировини, яка використовується при виробництві м’ясних консервів, основних технологічних процесів виробництва м’ясних банкових консервів. Знання дисципліни дають майбутнім фахівцям можливість організовувати виробництво, науково обґрунтовувати рецептури та режими стерилізації м’ясних і м’ясо-рослинних банкових консервів, продуктів дитячого і лікувально-профілактичного призначення. Вдосконалювати технологічні процеси з метою отримання високоякісної продукції.

Рік останньої атестації: 2022