Спеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 60. Лабораторні - 60. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Навчальна дисципліна "Біохімія у тваринництві" об'єднує теоретичний і практичний курс зі статичної, динамічної і функціональної біохімії та акцентує увагу на особливостях протікання обмінних процесів в організмі сільськогосподарських тварин.

Покликання на силабус Силабус

.

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Кліх Лариса Володимирівна; Тупицька Ольга Миколаївна

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла