Спеціальність: 229 Громадське здоров'я (Нутриціологія здорового харчування). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 6.
Автор: Козловська Ганна Володимирівна, канд. вет. наук, доцент, доцент кафедри ветеринарної епідеміології та охорони здоров'я тварин.
Анотація: Метою навчальної дисципліни є пізнання студентами бактерій, вірусів, мікроскопічних грибів їх біології, патогенних властивостей, екології, ознайомлення з основами імунології та оволодіння базовими елементами діагностики бактерійних і вірусних хвороб. Отримані знання дозволять здобувачу вищої освіти свідомо сприймати матеріал ряду наступних навчальних дисциплін, здобути належний рівень знань та умінь фахівця зі спеціальності «Громадське здоров'я».
П21


Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла