Спеціальність: 229 Громадське здоров'я (Нутриціологія здорового харчування). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 6.
Автор: Козловська Ганна Володимирівна, канд. вет. наук, доцент, доцент кафедри ветеринарної епідеміології та охорони здоров'я тварин.
Анотація: Метою навчальної дисципліни є пізнання студентами бактерій, вірусів, мікроскопічних грибів їх біології, патогенних властивостей, екології, ознайомлення з основами імунології та оволодіння базовими елементами діагностики бактерійних і вірусних хвороб. Отримані знання дозволять здобувачу вищої освіти свідомо сприймати матеріал ряду наступних навчальних дисциплін, здобути належний рівень знань та умінь фахівця зі спеціальності «Громадське здоров'я».
П21


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання