Спеціальність: 229 Громадське здоров'я (Нутриціологія здорового харчування). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 6.
Автор: Козловська Ганна Володимирівна, канд. вет. наук, доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.
Анотація: Метою навчальної дисципліни є пізнання студентами бактерій, вірусів, мікроскопічних грибів їх біології, патогенних властивостей, екології, ознайомлення з основами імунології та оволодіння базовими елементами діагностики бактерійних і вірусних хвороб. Отримані знання дозволять здобувачу вищої освіти свідомо сприймати матеріал ряду наступних навчальних дисциплін, здобути належний рівень знань та умінь фахівця зі спеціальності «Громадське здоров'я».
П21