Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Неіленко Сергій Михайлович , доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: вивчення дисципліни є опанування національних особливостей і технологій виробництва страв і кулінарних виробів в кухнях народів світу. Надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей харчування народів світу; переліку традиційної продовольчої сировини; асортименту і технології страв і кулінарних виробів; способів кулінарної обробки; основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, , а також соусів та приправ для покращення органолептичних показників національних страв. Метою освітньої компоненти є вивчення теоретичних основ та набуття практичних навичок при обслуговуванні іноземних гостей у закладах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відповідно до етнічних, релігійних та історичних особливостей харчування.

 


Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2