Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Ємцев Віктор Іванович - професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядається комплекс теоретичних знань та прикладних навичок із раціональної організації виробництва на підприємствах рибопереробної галузі, планування  і прийняття управлінських рішень щодо раціонального управління господарською діяльністю підприємств галузі, застосування  методів підвищення результативності виробничих систем та економічної ефективності функціонування  підприємства галузі  в ринкових умовах з метою досягнення визначеної мети.


Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2