Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автор: Самсонова Вікторія Володимирівна - доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Для успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. При вивченні дисципліни студенти оволодіють теоретичними основами забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах. Освоять основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуть правила етикету за столом, основи міжнародного етикету обслуговування.
Рік останньої атестації: 2023