Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 5.
Автор: Мосіюк Стефанія Іванівна – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Роль готельно-ресторанного господарства на сучасному етапі визначається характером і масштабами потреб людей у послугах з організації споживання матеріальних і духовних благ у не домашніх умовах. Стрімкий розвиток готельно-ресторанного господарства, постійне відкриття нових закладів, підвищення рівня конкуренції робить застосування мерчандайзингу в цій сфері надзвичайно актуальним. Саме тому вивчення дисципліни «Мерчандайзинг» студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» дозволить сформувати в майбутніх фахівців системні знання і розуміння методології застосування мерчандайзингових підходів, заснованих на збалансованому розподіленні пізнавальних ресурсів споживача і не пов’язаних із несумісними з етичними нормами маніпуляціями з поведінкою, що дозволить підвищити конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності.

Рік останньої атестації: 2023