Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 4.
Автор: Толок Галина Арсенівна.
Анотація: Дисципліна є вибірковою складовою навчального плану. «Товарознавство в ресторанному господарстві» має завдання створити базові знання про класифікацію, асортимент продовольчих і непродовольчих товарів, також чинники, що впливають на їх якість, методи визначення якості та рівня безпечності, способи ідентифікації, дефекти та вимоги до маркування, пакування і зберігання. Предметом вивчення навчальної дисципліни є товари на всіх етапах життєвого циклу, їх споживна цінність та закономірності формування асортименту і вимог до якості. Вивчення дисципліни базується на комплексному підході до організації навчального процесу: лекції, практичні роботи, самостійна робота здобувачів вищої освіти.

Accessibility

Font Face Font Face

Font Size Font Size

1

Text Colour Text Colour

Background Colour Background Colour

Font Kerning Font Kerning

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight