Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автор: Сичов Михайло Юрійович - доктор с.-г. наук, професор кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.
Анотація: Дисципліна спрямована на надання практичних навичок в частині бізнес діяльності та розкриває питання, що формують бізнес грамотність випускника. Будуть розглянуті питання: підготовка до співбесіди, початок власної справи, як правильно написати власне резюме. Також буде висвітлено сучасний стан кормового бізнесу в Україні та світі.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання