Спеціальність: 229 Громадське здоров'я. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є набуття майбутніми фахівцями теоретичних знань і практичних навичок із загальних підходів та принципів повноцінного, раціонального і профілактичного харчувaння людини в різних умовах життя та діяльності з основами нутриціології, на базі яких складається і розвивається технологія виробництва харчової продукції, організація торгівлі та харчувaння населення.
- Викладач: Профіль користувача: Ісраелян Валентина Миколаївна
Доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна