Спеціальність: 229 Громадське здоров'я. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є набуття майбутніми фахівцями теоретичних знань і практичних навичок із загальних підходів та принципів повноцінного, раціонального і профілактичного харчувaння людини в різних умовах життя та діяльності з основами нутриціології, на базі яких складається і розвивається технологія виробництва харчової продукції, організація торгівлі та харчувaння населення.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Ісраелян Валентина Миколаївна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання