Спеціальність: 229 Громадське здоров'я (Нутриціологія здорового харчування). ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Враховуючи доказову значимість для збереження, підтримання і відновлення здоров’я українців такої детермінанти, як здоровий спосіб життя (більше 50% від усіх факторів впливу), курсом передбачено не тільки ознайомити майбутніх фахівців громадського здоров’я із засобами, позитивними ефектами, методами та технологіями формування здорового способу життя, але й мотивувати їх практично втілювати у власне життя здоров’язберігаючу поведінку та проводити активну промоцію ЗСЖ серед майбутніх отримувачів послуг. Особливість вивчення даної дисципліни здобувачами ОП «Нутриціологія здорового харчування» в тому, що в ній значний обсяг тем відведено розділу «Нутритивні аспекти здорового способу життя».
Силабус
- Викладач: Профіль користувача: Альтанова Альона БорисівнаСтудент ОС `Магістр` спеціальності `181 Харчові технології (Нутриціологія)`, 2023 року вступу. Форма навчання - Заочна. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Викладач: Профіль користувача: Альтанова Олена Борисівна
Доцент кафедри громадського здоров'я та нутриціології
- Викладач: Альтанова Альона Борисівна
- Викладач: Альтанова Олена Борисівна