Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 26. Практичні - 26. Самостійна робота - 68. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування системи теоретичних знань та практичних навичок з особливостей організації міжнародного туризму як суспільного феномену та індустрії, його видів і чинників, що впливають на розвиток готельної справи та диверсифікацію готельних послуг в усьому світі, зокрема: розвиток міжнародного готельного бізнесу та його соціально-економічне значення; нормативно-правове забезпечення міжнародного готельного бізнесу; міжнародні готельні тренди; індикаторів динамічних змін на глобальному ринку готельних послуг; діяльності міжнародних готельних мереж та управляючих компаній. Робоча програма
- Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна