Спеціальність: H2 Тваринництво (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20. Лабораторні - 20. Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Тварини-компаньйони, або домашні тварини, яких людина утримує для спілкування та отримання позитивних емоцій. Це, найчастіше, собаки, кішки, птахи, домашні кролики та риби. Такі тварини, певною мірою, протиставляються сільськогосподарським тваринам, яких розводять з метою отримання тваринницької продукції, тому дисципліна вивчає принципи живлення усіх можливих груп тварин (ссавці, птахи, риби, рептилії, амфібії тощо). Метою курсу є формування у здобувачів вищої освіти системи знань і навичок із забезпечення повноцінного живлення тварин-компаньйонів. Вивчення методів оцінки поживності і якості специфічних кормів, біологічних особливостей живлення, а також принципів годівлі тварин-компаньйонів різних груп. Робоча програма
- Викладач: Ільчук Ігор Іванович