Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 4.
Автор: Антонюк Тетяна Андріївна - доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса.
Анотація: У курсі розглядаються питання, пов'язані із реалізацією сільськогосподарських тварин і птиці для забою їх на м'ясо; проведенням передзабійним утриманням, транспортуванням тварин на м’ясопереробні підприємства; дотриманням параметрів та техніки виконання технологічних операцій забою тварин, первинної обробки м'ясних туш та інших продуктів забою. Набуття професійних навичок виконання названих операцій та проведення товарної оцінки м'ясних туш. Застосування сучасних технологій консервування м’яса та м’ясопродуктів.
Рік останньої атестації: 2023