Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 6.

Розподіл годин: Лекції - 15, Практичні - 30, Самостійна робота - 135. Підсумковий контроль: Іспит

Викладачі: Муштрук Михайло Михайлович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Гудзенко Максим Миколайович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.

Анотація: Курс спрямований на формування сукупності знань, умінь та навичок, які забезпечують студентам можливість застосування комп'ютерної техніки в навчальній та професійній діяльності та забезпечує формування теоретичних основ для вивчення спеціальних дисциплін для розрахунків устаткування та проєктування виробництв харчової та переробної промисловості.

Силабус

Рік останньої атестації: 2023

Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2