Спеціальність: 181 «Харчові технології»
ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Автори: Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Гудзенко Максим Миколайович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 30; Самостійна робота - 75.
Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Навчальною програмою дисципліни передбачено вивчення теоретичних і практичних питань, пов'язаних із загальними типовими процесами охолодження м'ясної сировини та готової продукції м’ясопереробної галузі. Під час вивчення дисципліни майбутнім фахівцям надаються знання з основ холодильних технологій, їх вплив на закономірності збереження сировини та готової продукції у м’ясопереробній галузі, методам розрахунку холодильників, визначення умов інтенсифікації та оптимізації роботи холодильного обладнання.
Дисципліна "Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі" є курсом, знання якого дають змогу студентам зрозуміти суть фізико-хімічних процесів, що мають місце у технології зберігання сировини для виробництва м'ясної продукції, та критично підійти до вибору організації процесів зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції м’ясопереробного виробництва.
Робоча програма https://drive.google.com/file/d/16bTtM1zObteFtZ4vDBUJQvLjW0JgstAe/view
- Викладач: Берник Ірина Миколаївна
- Викладач: Бурова Зінаїда Андріївна
- Викладач: Василів Володимир Павлович
- Викладач: Гудзенко Максим Миколайович
- Викладач: Паламарчук Ігор Павлович