Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Автори: Паламарчук Ігор Павлович - лектор курсу, професор кафедри ПіОПП АПК; Бурова Зінаїда Андріївна - доцент кафедри ПіОПП АПК; Василів Володимир Павлович - доцент кафедри ПіОПП АПК; Гудзенко Максим Миколайович - доцент кафедри ПіОПП АПК.
Кафедра: Процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курсом передбачено вивчення теорії та практичного забезпечення процесів холодильної обробки та зберігання сировини та готової харчової продукції.

Рік останньої атестації: 2023

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання