Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Автори: Паламарчук Ігор Павлович - лектор курсу, професор кафедри ПіОПП АПК; Бурова Зінаїда Андріївна - доцент кафедри ПіОПП АПК; Василів Володимир Павлович - доцент кафедри ПіОПП АПК; Гудзенко Максим Миколайович - доцент кафедри ПіОПП АПК.
Кафедра: Процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курсом передбачено вивчення теорії та практичного забезпечення процесів холодильної обробки та зберігання сировини та готової харчової продукції.
Рік останньої атестації: 2023

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла