Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15, Практичні - 30, Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Метою курсу  є формування теоретичних знань і практичних навиків з організації технологічних процесів переробки плодів та овочів в умовах міні виробництв, виготовлення крафтової, конкурентоспроможної продукції з високою харчовою та біологічною цінністю, а також ефективне використання  їх у професійній діяльності.

 Силабус 

Рік останньої атестації: 2016
Автори курсу: Завадська Оксана Володимирівна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання