Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 4.
Автори: Андрющенко Антоніна Іванівна, доцент кафедри аквакультури.
Охріменко Олеся Володимирівна, асистент кафедри аквакультури.
Анотація: Матеріали курсу містять інформацію щодо біологічних основ прісноводної ставової аквакультури, облаштування ставових рибних господарств, методів підвищення продуктивності водойм, основ селекційно-племінної роботи у рибництві, технологій відтворення та культивування об’єктів тепловодної та холодноводної ставової аквакультури (коропових, осетрових, лососевих та малопоширених об’єктів – щуки, європейського сома, судака, буфало), особливостей транспортування риби та засобів щодо механізації рибоводних процесів.
Доступ: Закритий.

Рік останньої атестації: 2017