
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Викладачі: Муштрук Михайло Михайлович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Гудзенко Максим Миколайович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Розподіл годин: лекції - 30 год., лабораторні роботи - 30 год., самостійні - 60 год. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс спрямований на формування сукупності знань, умінь та навичок, які забезпечують студентам можливість застосування комп'ютерної техніки в навчальній та професійній діяльності.
Викладач: Муштрук Михайло Михайлович
- Викладач: Бурова Зінаїда Андріївна
- Викладач: Гудзенко Максим Миколайович
- Викладач: Муштрук Михайло Михайлович