Спеціальність: 181 Харчові
технології.
ОС: Бакалавр.
Семестр: 2.
ECTS: 4.
Викладачі: Муштрук Михайло Михайлович -
к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки
продукції АПК; Гудзенко Максим Миколайович -
к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції
АПК.
Анотація: Курс спрямований
на формування сукупності знань, умінь та навичок, які
забезпечують студентам можливість застосування комп'ютерної
техніки в навчальній та професійній діяльності.
- Викладач: Бурова Зінаїда Андріївна
- Викладач: Гудзенко Максим Миколайович
- Викладач: Муштрук Михайло Михайлович
Рік останньої атестації: 2023