Спеціальність: 181 Харчові технології. ОСБакалавр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Викладачі: Муштрук Михайло Михайлович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Гудзенко Максим Миколайович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.

Розподіл годин: лекції - 30 год., лабораторні роботи - 30 год., самостійні - 60 год. Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Курс спрямований на формування сукупності знань, умінь та навичок, які забезпечують студентам можливість застосування комп'ютерної техніки в навчальній та професійній діяльності.

Силабус

Рік останньої атестації: 2023

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання