Спеціальність: 181 Харчові технології (Харчові технології в ресторанній індустрії, якість та безпечність). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Викладач: Мельник Марія Василівна – доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.
Анотація: Основною метою вивчення курсу „Мікробіологія харчових продуктів” – є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології індикації та ідентифікації мікроорганізмів сировини та харчових продуктів, вивчення впливу мікробіологічних процесів і продуктів життєдіяльності мікроорганізмів на якість і безпечність харчових продуктів; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю харчових продуктів та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій.
П23


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання