Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Автор: Мельник Марія Василівна - доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.

Анотація.Технічна мікробіологія – це фундаментальна, навчальна дисципліна, яка вивчає роль мікроорганізмів та їх використання у виробництві та промисловості для отримання корисних продуктів, речовин та енергії. Вона охоплює широкий спектр тем, включаючи морфологію, фізіологію, генетику та еволюцію мікроорганізмів, а також їх застосування у харчовій промисловості, біотехнології та інших галузях. 


Accessibility

Font Face Font Face

Font Size Font Size

1

Text Colour Text Colour

Background Colour Background Colour

Font Kerning Font Kerning

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight