Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЕСTS: 2.
Розподіл годин: Лекції - 10. Лабораторні - 15. Самостійна робота - 35. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Головним завданням вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних та практичних умінь із технологій виробництва та оцінки якості хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; розроблення раціональних технологічних заходів, що сприяють підвищенню виходу готової продукції, забезпечують переробку сировини і одержання якісних харчових продуктів, забезпечення необхідних знань у здобувачів вищої освіти для контролю технологічних процесів виробництва; формування наукового підходу до розв'язання проблем виробництва харчових продуктів.
Силабус

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Очколяс Олена Миколаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання