Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЕСTS: 2.
Розподіл годин: Лекції - 10. Лабораторні - 15. Самостійна робота - 35. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Головним завданням вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних та практичних умінь із технологій виробництва та оцінки якості хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; розроблення раціональних технологічних заходів, що сприяють підвищенню виходу готової продукції, забезпечують переробку сировини і одержання якісних харчових продуктів, забезпечення необхідних знань у здобувачів вищої освіти для контролю технологічних процесів виробництва; формування наукового підходу до розв'язання проблем виробництва харчових продуктів. Силабус
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна