Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автор: Тищенко Людмила Миколаївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою викладання дисципліни є ознайомлення студентів з основними теоретичними положеннями харчових технологій і закономірностями технологічних процесів, а також їх зв’язок з основними положеннями фундаментальних наук і способами інтенсифікації існуючих технологічних процесів.

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання