Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Устименко Ігор Миколайович, канд. техн. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою курсу є формування у здобувачів уявлення і розуміння про сучасні інновації у сфері нутриціології; отримання загальної професійної і спеціальної компетентностей, потрібних під час вирішення комплексних завдань під час створення сучасної харчової продукції на основі інноваційних технологій та результатів наукових досліджень у галузі, а також здійснення дослідницько-інноваційної діяльності.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання