![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/815446/course/overviewfiles/%D1%82%D0%BE%D1%85%D1%82.jpg)
Спеціальність: 229 Громадське здоров'я. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Автор: Ісраелян Валентина Миколаївна - канд. тех. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою викладання дисципліни є надання студентам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів; ознайомлення студентів із закономірностями і процесами, які є спільними для різних харчових виробництв.
Автор: Ісраелян Валентина Миколаївна - канд. тех. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою викладання дисципліни є надання студентам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів; ознайомлення студентів із закономірностями і процесами, які є спільними для різних харчових виробництв.
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна
Рік останньої атестації: 2023