Опції зарахування

Промислова екологія закладів ресторанного господарства.
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Викладач: Устименко Ігор Миколайович - канд. техн. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою викладання дисципліни є опанування студентами екологічних вимог до виробничої діяльності закладів ресторанного господарства та надання студентам цілісного уявлення про вплив викидів на навколишнє середовище і можливість зниження цього впливу за рахунок удосконалення технологій та очисних споруд.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання