Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЕСTS: 2.
Розподіл годин: Лекції - 10. Лабораторні - 15. Самостійна робота - 35. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Головною метою вивчення навчальної дисципліни ЗТХВ: Технологія жирів та жирозамінників є формування у здобувачів вищої освіти системи стійких теоретичних знань і практичних навичок щодо технології виробництва рослинних жирів, олій та жирозамінників із різних видів сировини та продуктів її переробки. Завданням дисципліни є вивчення технологічних процесів, вимог до сировини, показників ефективності виробництва, а також індикаторів якості технологічних операцій на підприємствах олійно-жирової промисловості. Особлива увага приділяється інноваційним технологіям, що сприяють удосконаленню процесів переробки та підвищенню якості готової продукції.Силабус
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна