Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЕСTS: 2.
Розподіл годин: Лекції - 10. Лабораторні - 15. Самостійна робота - 35. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Головною метою вивчення навчальної дисципліни ЗТХВ: Технологія жирів та жирозамінників є формування у здобувачів вищої освіти системи стійких теоретичних знань і практичних навичок щодо технології виробництва рослинних жирів, олій та жирозамінників із різних видів сировини та продуктів її переробки. Завданням дисципліни є вивчення технологічних процесів, вимог до сировини, показників ефективності виробництва, а також індикаторів якості технологічних операцій на підприємствах олійно-жирової промисловості. Особлива увага приділяється інноваційним технологіям, що сприяють удосконаленню процесів переробки та підвищенню якості готової продукції.
Силабус

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Очколяс Олена Миколаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання