Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Автор: Ящук Надія Олександрівна - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Сучасні технології первинної післязбиральної доробки та переробки зернової, плодоовочевої та технічної сировини.

Рік останньої атестації: 2017
Автори курсу: Ящук Надія Олександрівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання