Опції зарахування

Спеціальність: H2 Тваринництво (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: Бакалавр. Семестр: 2 (2-3). ECTS: 6 (10).
Розподіл годин: Лекції - 45. Лабораторні - 75. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі тварин та технології кормів і оцінки їх якості.

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Сичов Михайло Юрійович; Уманець Дмитро Петрович; Голубєва Тетяна Анатоліївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання