Спеціальність: H2 Тваринництво (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: Бакалавр. Семестр: 2 (2-3). ECTS: 6 (10).
Розподіл годин: Лекції - 45. Лабораторні - 75. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі тварин та технології кормів і оцінки їх якості.
- Викладач: Голубєва Тетяна Анатоліївна
- Викладач: Пітера Владислав Олександрович
- Викладач: Уманець Дмитро Петрович
- Асистент: Баланчук Іван Миколайович
- Асистент: Вознюк Роман Русланович
- Асистент: Прокопенко Наталія Павлівна
- Асистент: Свириденко Наталія Петрівна