Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів цілісного уявлення щодо сутності сервісних технологій як універсальної діяльності з вивчення, проектування, формування та розвитку сервісних технологій (організації, розробки та впровадження технологій), концепції сервісних технологій за допомогою традиційних моделей, інструментів, креативних ідей, зокрема: поняття сервісних технологій; технологічні процеси у готельно-ресторанному сервісі; комунікативні інструменти у сервісних технологіях; інформаційні технології у готельно-ресторанному сервісі; сервісні технології у глобалізації готельно- ресторанного бізнесу; методи визначення ефективності сервісних технологій. Робоча програма
- Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна