Опції зарахування

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів цілісного уявлення щодо сутності сервісних технологій як універсальної діяльності з вивчення, проектування, формування та розвитку сервісних технологій (організації, розробки та впровадження технологій), концепції сервісних технологій за допомогою традиційних моделей, інструментів, креативних ідей, зокрема: поняття сервісних технологій; технологічні процеси у готельно-ресторанному сервісі; комунікативні інструменти у сервісних технологіях; інформаційні технології у готельно-ресторанному сервісі; сервісні технології у глобалізації готельно- ресторанного бізнесу; методи визначення ефективності сервісних технологій.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання