Практична робота 3. Вибір екоспрямування підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Мета роботи: на основі опрацювання різних джерел (у тому числі матеріалу лекції 3) провести аналіз меню одного із запропонованих ресторанів (на вибір) на наявність у ньому інформації про харчові алергени та зробити висновки.
Перелік ресторанів для вибору студентів:
Таблиця 1. Ресторани України
Місце розташування |
Назва еко-готелю |
м. Київ |
Велюр |
Comme Il Faut |
|
100 років тому вперед |
|
м. Львів |
Найдорожча ресторація Галичини |
Vinoteca Praha |
|
м. Дніпро |
Coast Restaurant & Lounge |
Giannivino |
|
м. Одеса |
Casa Nova |
YUG |
|
Sparkling Wine Gallery |
|
м. Харків |
Argentina Grill |
Результатом опрацювання теми є створення таблиці на основі проведеного аналізу меню одного із запропонованих ресторанів.
Шаблон таблиці для заповнення подано нижче:
Таблиця 2. Аналіз меню … (назва ресторану)
Холодні страви і закуски |
Гарячі закуски |
Перші страви |
Другі гарячі страви |
Солодці страви |
Гарячі напої |
Холодні напої |
Кондитерські та хлібобулочні страви |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Список найпоширеніших харчових алергенів:
● зернові, що містять глютен;
● ракоподібні та продукти з них;
● яйця та яєчні продукти;
● риба та рибні продукти;
● арахіс та продукти з арахісу;
● соя та соєві продукти;
● молоко та молочні продукти;
● горіхи (включно з мигдалем, фундуком, волоськими горіхами, кеш’ю, горіхами пекан, бразильськими горіхами, горіхами макадамія та фісташками);
● селера та продукти із селери;
● насіння гірчиці та гірчичні продукти;
● насіння кунжуту та продукти з кунжуту;
● двоокис сірки та сульфіти в концентрації понад 10 мг/кг або 10 мг/л;
● люпин та продукти з люпину;
● молюски та вироби з молюсків.
Роботи будуть оцінюватися, виходячи і того, чи повністю розкрита тема та з точки зору дотримання вимог оформлення таблиці (згідно з поданого шаблону). Максимальна оцінка – 10 балів, з них: 7 балів – за повноту розкриття теми, 3 бали – за усну доповідь та участь у обговоренні на практичному занятті.
Форма подачі – завантаження виконаної роботи у форматі Word/PDF/PNG/JPG в e-learn, усна доповідь і обговорення в аудиторії на практичному занятті.
Термін виконання - до завершення модулю 1.
Порядок обрання завдання: за вашим № у списку студентів (після 8 ставите + 1, + 2 і т. д.).
- 4 березня 2024, 21:11
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла