Шановні студенти, на час дистанційного навчання ми з вами повинні плідно попрацювати з ЕНК, з відновленням аудиторних занять ми приділимо максимум уваги виконанню лабораторних робіт. А зараз ви повинні зробити наступне:
1. Прозвітуйте за лабораторні роботи № 1 і №2 (поки що побачила лише одну роботу).
2. Виконайте самостійні роботи модуля 1 і прозвітуйте про них.
3. Теоретичний матеріал: повторіть дві лекції, що були опрацьовані нами; самостійно опрацюйте лекцію 3 і лекцію 4. Подивіться презентації до них (розміщені біля кожної теми), корисні й цікаві відеоматеріали.
Залишайте свої коментарі тут же, на сторінці ЕНК.
4. Лабораторні роботи: опрацюйте самостійно теоретичну частину ЛР 3 і ЛР 4. Підготуйте в зошитах протоколи довиконання цих робіт.
Це істотно допоможе нам опрацювати матеріал і виконати пізніше ці роботи в лабораторії.
PS. Бережіть своє здоров*я - фізичне і моральне, не припиняйте вчитися. Наша робота дистанційно допоможе нам зберегти затверджений графік навчання, тому віднесіться, будь-ласка, відповідально.
Я постійно на зв*язку. Якщо хтось не має змоги плацювати через Інтернет-мережу, зателефонуйте мені або напишіть у Viber, я надішлю матеріали. Вихід завжди можна знайти, якщо працювати.
З повагою, Наталія Анатоліївна