Запрошуємо до віртуальних наукових симуляцій LABSTER

Запрошуємо до віртуальних наукових симуляцій LABSTER

від Мокрієв Максим Володимирович -
Кількість відповідей: 0

LabsterВітаю колеги, викладачі та студенти.

Ми маємо поповнення в можливості доступу до цікавих навчальних ресурсів в інтернеті. Сьогодні представляю для вас LABSTER (https://www.labster.com/). Це  велика база віртуальних лабораторних симуляцій призначених для навчання.

Міністерство освіти і науки України і Labster, провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки, співпрацюють, щоб надати наукову навчальну платформу для всіх університетів, коледжів, а також для всіх шкіл і навчальних закладів в Україні.

Наш університет також зареєстрований та отримав 1-річний безкоштовний доступ до Labster, який включає доступ до каталогу з понад 300 наукових симуляцій і тисяч зображень, відео, лабораторних звітів і багатьох інших додатків.

🗣️ 19 грудня об 11:00 за київським часом спеціально для викладачів проводиться вебінар, щоб ви зрозуміли, як працює платформа, і могли насолоджуватися використанням Labster зі своїми студентами. 

Розглядатимуться такі питання:

  1. Короткий вступ до Labster і принципів роботи симуляцій
  2. Як налаштувати свій профіль
  3. Як додати курси
  4. Як додати студентів
  5. Як додати свій коледж і налаштувати курси
  6. Перевірка оцінок
  7. Як вибрати правильні симуляції
  8. Як включити Labster у ваш викладацький і навчальний план
  9. Найкращі практики
  10. Ресурси інструктора
  11. Підтримка
  12. Відповіді на ваші питання

Реєстрацію на вебінар можна знайти тут https://live.remo.co/e/labster-ukraine-webinar

Симуляції на Ladster.com будуть цікаві в першу чергу для занять з хімії, біології, природничих дисциплін.

👉 Як отримати доступ до навчальних симуляцій?

Для реєстрації на платформі викладачі повинні звернутися до керівника центру дистанційних технологій навчання Мокрієва Максима Володимировича (m.mokriiev@nubip.edu.ua). !Тільки через електронну пошту!

Якщо ви студент і вас зацікавило використання Labster для свого навчання, зверніться до викладача відповідної дисципліни. Саме ваші викладачі зможуть записувати вас на навчальні симуляції.

🧐 Деталі, запитання та обговорення на окремому форумі викладачів: https://elearn.nubip.edu.ua/mod/forum/discuss.php?d=66084