Cпеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
Третій освітньо-науковий рівень: Доктор філософії (перший науковий ступінь).
Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Автор: Шевченко Лариса Василівна - доктор ветеринарних наук, професор, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька.
Анотація: Дисципліна "Безпечність та якість кормів" передбачає освоєння основних методів санітарно-гігієнічного контролю якості та безпечності кормів і кормових добавок, а також розробку теоретичних і практичних основ аналізу ризиків з метою найповнішої реалізації гарантування здоров’я тварин, безпечності та якості кормів і кормових добавок з метою збереження здоров'я, високої продуктивності та якості продукції тваринництва.
- Викладач: Шевченко Лариса Василівна