Опції зарахування

Спеціальність: 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 45. Практичні - 45. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна знайомить студентів із станом і перспективами розвитку галузі на найближчі роки. Вивчає біологічні особливості овочевих культур, щоб вміти правильно і економічно вигідно оптимізовувати фактори зовнішнього середовища. Надає досконалу інформацію про інтенсивні та індустріальні технології виробництва овочів у відкритому грунті. Майбутні фахівці набувають навиків складання технологічних карт, керування формуванням урожаю, організовувати якісне і вчасне виконання робіт по догляду за овочевими культурами під час їх вегетації.

Покликання на силабус Робоча програма

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Бобось Ірина Макарівна; Комар Олександр Олександрович
Реєстрація.
Реєстрація.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання