Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Анотація: Вивчення дисципліни «Звіpівництво як бізнес» – сприяє оволодінню майбутніми фахівцями теоретичними знаннями та практичними навичками щодо розведення та селекції хутрових звірів, удосконалення методів утримання та годівлі, складання техніко-економічних розрахунків, раціонального використання сировинних ресурсів, живої праці, основних та оборотних фондів.
Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Уманець Руслана Миколаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла