Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 5.
Автор: Мосіюк Стефанія Іванівна – канд. екон. наук,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація:
Роль готельно-ресторанного господарства на сучасному
етапі визначається характером і масштабами потреб людей у послугах з
організації споживання матеріальних і духовних благ у не домашніх умовах.
Стрімкий розвиток готельно-ресторанного господарства, постійне відкриття нових
закладів, підвищення рівня конкуренції робить застосування мерчандайзингу в цій
сфері надзвичайно актуальним. Саме тому вивчення дисципліни «Мерчандайзинг» студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» дозволить сформувати в майбутніх фахівців системні знання і
розуміння методології застосування мерчандайзингових підходів, заснованих на
збалансованому розподіленні пізнавальних ресурсів споживача і не пов’язаних із
несумісними з етичними нормами маніпуляціями з поведінкою, що дозволить підвищити
конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності.
- Викладач: Мосіюк Стефанія Іванівна