Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автори: Хоменко Марина Олександрівна – асистент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин; Себа Микола Васильович – доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: Дисципліна дає можливість здобувачам вищої освіти ознайомитись з закономірностями та правилами роботи зі сперматозоїдам, яйцеклітинами, ембріонами та стовбуровими клітинами. Оволодіти основними методами визначення та формування статті ембріонів, методами дослідження статевих клітин та мікроманіпуляції над ними. Студенти мають можливість освоїти основи сучасних технологій, що базуються на використанні біологічних процесів, отримати навики роботи в біотехнологічній лабораторії з метою розширення кругозору та набуття знань і вмінь для організації та проведення науково-дослідної роботи пов’язаної з використанням біотехнологічних методів.

Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла