Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Анотація: При ведені тваринництва в сучасних умовах для складання рaціонів та оптимізації годівлі використовуються різноманітні комп´ютерні програми, які значно полегшують та пришвидщують роботу спеціалістів і при цьому є більш точними. Метою дисципліни є ознайомлення студентів із принципами роботи комп´ютерних програм та набуття навиків при роботі з деякими з них.
Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Баланчук Іван Миколайович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання