![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/292763/course/overviewfiles/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D0%B0%20%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%20%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%88%20%D1%82%D0%B8%D0%BF.jpg)
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 7 (7-8). ECTS: 5 (лекції - 30 год, лабораторні 30 год, самостійна робота - 90 год).
Автор: Носевич Дмитро Костянтинович - доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса.
Анотація: Дисципліною передбачено вивчення росту, розвитку та відтворення худоби; селекційної роботи з нею; планування виробництва продукції; проведення виробничого обліку та опанування лабораторних методів контролю якісних показників молока.
- Викладач: Носевич Дмитро Костянтинович
- Викладач: Свириденко Наталія Петрівна
- Асистент: Антонюк Тетяна Андріївна
- Асистент: Костенко Василь Іванович
Рік останньої атестації: 2023