Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі є критично важливим аспектом успішної діяльності у сфері розміщення, ресторанній справі. Управління проектами в ГРБ охоплює планування, організацію та контроль різноманітних ініціатив, спрямованих на досягнення конкретних цілей, на зразок реконструкції готелю, впровадження нового ресторанного концепту чи програми покращення обслуговування клієнтів. Ефективне управління проектами включає в себе розробку чіткого плану проекту, визначення ролей і відповідальності учасників проектної команди, а також систематичний моніторинг прогресу та вчасну коригування стратегії, за необхідності.
Силабус
Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі ☑️
Опції зарахування
Рік останньої атестації: 2024
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла