Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОС: Бакалавр. Семестр: 4 (4-5). ЄКТС: 4 (8).
Автор: Бочков Василь Миколайович - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: Програмою передбачено вивчення походження та еволюції тварин; основних особливостей породи; закономірностей індивідуального розвитку тварин; конституції, екстер’єру, інтер’єру, продуктивності тварин та факторів, що її зумовлюють, добору тварин, оцінки та відбору тварин за фенотипом (індивідуальними якостями), потомством, походженням, організаційних аспектів добору тварин; методів та форм підбору тварин; методів розведення в т.ч. розведення за лініями та родинами, чистопородного розведення, схрещування, гібридизації, особливості розведення тварин в умовах великотоварного господарства.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла