Спеціальність: 181 Харчові технології.
ОС: Бакалавр.
Семестр: 3.
ECTS: 4.
Автори: Жеплінська Марія
Михайлівна - доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК; Паламарчук Ігор
Павлович - професор кафедри процесів і обладнання переробки
продукції АПК, Гудзенко Максим Миколайович - доцент кафедри
процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: У курсі розглянуто застосування
сучасних методів визначення надійності устаткування для вирішення
завдань підвищення ефективності функціонування автоматизованих виробничих систем на підприємствах
харчової промисловості.
- Викладач: Гудзенко Максим Миколайович
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
- Викладач: Паламарчук Ігор Павлович
Рік останньої атестації: 2019