Спеціальність:
181 Харчові технології.
ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Автор:
Голембовська Наталія
Володимирівна - доцент кафедри
технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація:
у курсі наведена загальна класифікація та
характеристика органолептичних властивостей таких груп продуктів,
як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних
виробів, м'ясних та рибних продуктів. Розглянуто питання якості з
точки зору органолептичних властивостей, впливу сировини на
якість, правила дегустації та основи організації сенсорного
аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
- Викладач: Голембовська Наталія Володимирівна
Рік останньої атестації: 2022